Többet vártam… miért nem lett olyan az eredmény, mint amit elképzeltem?

Avagy hogyan épül egymásra a kozmetikus és a plasztikai sebész munkája?

Egyre többször halljuk a szalonban, hogy a “páciens igénybe vett valamilyen orvos esztétikai kezelést (hialuronsavas töltés, botox kezelés, skinbooster), azonban még sem lett olyan az eredmény mint amit várt!

Annak ellenére, hogy jó kezelő orvost választ a páciens, hiába dolgozik az orvos magas minőségi anyagokkal, az eredmény még sem lesz látványos, “a barátnőmnek sokkal látványosabb volt”

Mi ennek az oka?

Szinte mindig az elhanyagolt, nem megfelelő bőrállapot/bőrkép

A kevés folyadékbevitel, a nem megfelelő táplálkozás (pl magas cukor- és sótartalmú élelmiszerek fogyasztása) felgyorsíthatják a bőr öregedési folyamatait. Érdemes kollagént, C, és D-vitamint szedni, hogy a bőr kollagéntermelését belülről is támogassuk. Érdemes kitapasztalni, melyek azok az ételek, amelyek nem tesznek jót a bőrünknek, ezeket kerülni kell.

És ne felejtsd el: NAGYON FONTOS, HOGY MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ FOLYADÉKOT IGYÁL!

Ha a bőr nem eléggé ápolt és hidratált, nem eléggé rugalmas, esetleg extra száraz a felülete is, azon bizony nem segít sem a botox, sem a feltöltés, sem a plasztikai műtét. Akármennyire is nem hiszed, nem lesz szép a végeredmény. A bőr fakósága, általános rugalmatlansága, a száraz bőrfelszín, a tág pórusok maradnak. Esetleg a kezelt és nem kezelt területek között még feltűnőbbé válik a különbség.

Mit kéne másképp tenned?

A megfelelő napi bőrápolási rutin összeállítása, a bőr megfelelő hidratálása, a hiányzó anyagok pótlása, fényvédő kiválasztása.

Az általános bőrkép, a bőr állapotának javítása, a kollagén termelés stimulálása, segítése  (Vivace rádiófrekvenciás mikrotűs, Hydra Beauty, Guna kezelés)

A beavatkozások, előtt és után végzett megfelelően kiválasztott kozmetikai kezelés.

Hidd el megéri felkeresni a megfelelő kozmetikust és egyeztetni vele még a beavatkozás előtt, hogy segíteni tudjon neked, hogy melyik kezeléssel tudod megfelelően felkészíteni a bőrödet a beavatkozásra.

Ezzel az előre gondolkodással tudod sokkal látványosabbá és a kezelés után tartósabbá tenni az eredményt!

Így egészíti ki egymás munkáját a kozmetikus és a plasztikai sebész, bőrgyógyász.

Mi ebben hiszünk! Gyere, segítünk!

További bejegyzések

Milyen a jó kozmetikus?

Rengeteg szépségszalont találunk már az interneten, számtalan ajánlattal, és mind persze azt hirdeti, hogy ők a legjobbak. De Te mint laikus vendég mi alapján válaszd

Tovább olvasom
Vissza
WhatsApp
Viber
Messenger
Instagram
Telefon
Email