Szőrtelenítés = Idő & pénz

– avagy, amibe jobb bele se gondolni?

 

IDŐ

 

Semmi sem marad. Csak az, hogy végül minden idő elfolyik.

Kiszámoltad már?
5 év az 303 óra, azaz több mint 12 nap

Ezek bizony azok a számok, idő arányok amit egy átlagos nő 5 év alatt szőrtelenitésre fordit.

12 nap? Igen, ez akár lehet egy kellemes nyaralás időtartama, vagy ha úgy vesszük egy hónap majdnem fele ami bizony szőrtelenitéssel töltünk el.

Lehet azt sem tudtad, hogy egy átlagos nő 50 éven át szőrtelenít?!

De tudjuk “ a szépségnek ápolás kell és érvényesülés” ! Persze, a magabiztosság a nőknek éppúgy fontos mint a megbecsülés, amihez nélkülözhetetlen a simaság, ápoltság érzése.

Az is lehet hogy az eddig olvasottakat elfelejted, nem foglalkozol vele és ugyanúgy visszatérsz a szőrtelenítési rutinodhoz, hisz az már bevált, végülis jóban vagy a kozmetikusoddal ( ahova gyantáztatni jársz), végülis most vettél epilláló gépet….

….DE ha az idődet tudod hasznosabban is tölteni akkor nem változtatnál inkább?

Ha van ember aki ezt megérti, átérzi az én vagyok!

 

PÉNZ

 

Remélem még van kedved tovább olvasni ezt az írást, de inkább ülj le ha eddig nem tetted volna mert további sokkoló számadatok, összegek jönnek…

Ha a  lábszáradat, intim területet és hónaljadat szőrteleníted és továbbra sem érdekelnek a benőtt szőrszálak és a szúró érzés és felbontasz egy ujjabb borotvát:

–> 50 év alatt több mint 4 millió Forintot költesz el.

Ha inkább továbbra is jársz a kozmetikusodhoz gyantára és nem változtatsz, ez az összeg: 

–> 6,3 millió Forint.

 

 

Az a jó a modern technológiában és az elektro kozmetikai találmányokban, hogy egyre modernebb megoldásokat kinálnak és nem kell elfogadnunk, hogy ennyi pénzt/időt kell elpazarolni feleslegesen. 

Én/ a SkinLaser Aesthetics csapata az Elysion Pro diódalézeres szőrtelenítő  berendezése mellett döntöttünk! Nyilván én voltam az első aki kipróbálta és a hajam és a szemöldökömön kívül már gyakorlatilag nincs rajta szőrszál! Hidd el, az egyik legjobb döntésem volt!

 

Egy teljes kezelés kúra, a korábban említett testrészekre összesen kb 10 órát igényel és kb 12 hónap alatt végzel is és búcsút mondhatsz a szőrbenövéseknek, a szúrós, viszkető szőrszálaknak, a kellemetlen pillanatoknak!

Sokkoló ugye?

 

Ezért inkább gyere el egy ingyenes konzultációra, mi azért nem kérünk pénzt, hogy felmérjük a szőrszálaidat és egy személyre szabott kezelés tervet állítsunk fel neked, és eldöntheted, hogy belevágsz vagy sem!? Közben pedig élvezed a kellemes környezetet, iszol egy finom kávét…

Várunk szeretettel!

További bejegyzések

Milyen a jó kozmetikus?

Rengeteg szépségszalont találunk már az interneten, számtalan ajánlattal, és mind persze azt hirdeti, hogy ők a legjobbak. De Te mint laikus vendég mi alapján válaszd

Tovább olvasom
Vissza
WhatsApp
Viber
Messenger
Instagram
Telefon
Email