Orvos esztétikai kezelések

Kezeléseink külön-külön és egymással kombinálva is igénybe vehetőek. Szakértőnk segít kiválasztani a Ön bőre számára tökéletes kezeléseket.

Hialuronsav töltések

A hialuronsav az egyik legbiztonságosabb, lebomló, és oldható töltőanyag, melyet leginkább az arc, nyak dekoltázs területén szokás használni. Ez bőr természetes összetevője, de idővel sajnos mennyisége csökkenni kezd. A hialuronsav legfontosabb feladata, hogy megköti a vizet – ezzel biztosítja, hogy bőr hidratált, feszes, egészséges, fiatalos jellegét.

Ránctöltés esetén a feltölteni kívánt ráncokba egy vékony tű segítségével visszük be a hialuronsavat.

Ajaktöltés esetén a száj kontúrjába illetve az ajkakon több pontba töltünk hialuronsavat, ezzel érjük el a dús, telt ajkak hatását.

Az eredmény megtartásához a kezelést az első alkalom után 6-8 hónappal szükséges ismételni.

Mikor ajánljuk a Hialuronsav töltéseket?

Hialuronsav töltés előtte-utána képek

BoToX kezelés

A BoToX világszerte a legnépszerűbb arcesztétikai kezelés. Előnye, hogy minimális beavatkozással nagyon szép, látványos eredmények érhetők el egyes ránctípusok kisimításában. BoToX-szal a rendszeres, ismételt arcmozgások miatt kialakuló dinamikus ráncok tüntethetők el. 

Mivel a BoToX az izmok összehúzódását gátolja, egyszerűen kiesik a rutinodból a folyamatos szemöldökráncolás, a homlok pedig kisimul. Amíg a BoToX hatása tart (6-8 hónap), ez a mozdulat nem tud létrejönni. Ettől még az arc minden más érzelem kifejezésére maximálisan alkalmas.

A BoToX-ot egy vékony tű segítségével visszük be a kezelni kívánt területre. A BoToX tulajdonképpen egy természetes és felszívódó anyag, amely idővel lebomlik, ezért az eredmény megtartásához a kezelést 6-8 havonta érdemes ismételni.

Mikor ajánljuk a BoToX kezelést?

Hialuronsav töltés előtte-utána képek

Guna Biolifting
a természetes ránctalanítás

Az egyedülálló Guna Biolifting eljárás során kizárólag természetes hatóanyagokat használunk, így állítva vissza az arcbőr rugalmasságát, feszességét és simaságát.

A Guna Biolifting teljesen természetes eljárás finom, mégis szemmel látható változásokat eredményez, méghozzá szintetikus anyagok nélkül. A szervezet saját javítómechanizmusait kihasználva segíti a sejtek közötti állomány megtisztulását és revitalizációját.

A kollagéntermelés fokozásával helyreállítja a bőr természetes állapotát, miközben a legkevésbé sem kelt művi hatást, nem változtatja meg az arc eredeti kontúrját.

A Guna Biolifting alkalmazási területei

Guna Biolifting előtte-utána képek

Kezeléseink menete

Konzultáció
Konzultáció
A konzultáció során alaposan átbeszéljük, hogy Ön mire vágyik és hogy orvosi szemmel mik a lehetőségek. Célunk, hogy az eredeti, ráncok előtti vonásait állítsuk vissza.
Konzultáció
Ajaktöltés
Kezelés
A kezelés első lépése a lidokainos érzéstelenítés, melyet krém formájában viszünk fel a kezelni kezelendő területre. Egy vékony tű segítségével több ponton visszük be a hatóanyagot a ráncokba.
Ajaktöltés
Eredmények
A kezelés után
A kezelést követően a terület enyhén duzzadt és az első napokban érzékenység várható, valamint kis lila pontok formájában bevérzés fordulhat elő. Végeredmény a beavatkozást követő második héten várható. Az első napokban a sport, a tűző nap, a szolárium és a szauna kerülendő!
Eredmények