Még tartok a hialuronsavas töltéstől! Mi marad akkor nekem?

Nem mindenki olyan bátor, hogy azonnal hialuronsavas töltéssel vagy Botox ( Botolinum Toxin) kezeléssel indítson.

Ezt én is megértem, hiszen én is így voltam ezzel.

Csak annyit szerettem volna, hogy a bőröm belülről táplált, rugalmas legyen, de azt már éreztem, hogy 40 év felett kevés lesz ha belemaszírozom a bőrömbe a hatóanyagokat.

Ekkor találtam rá a Guna BIOLIFTING kezelésre/terpáiára.

Amit a Guna BIOLIFTING kezelésről tudni érdemes

A Guna BIOLIFTING egy olyan kollagén stimulációs orvos-esztétikai terápia, amely serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A kezelési kúra hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

A Guna nem töltő anyag!!! Nem fognak a vonásaid változni, nem lesznek torzítások.

Nem hallottál még a Gunáról? Érdekes pedig a lehetőség, nem igaz?

Segítek egy kicsit:

KINÉL ALKALMAZHATÓ A GUNA BIOLIFTING KEZELÉS?

Mindenkinél, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncai és csökkent bőrtónusa zavarja, vagy aki javítani szeretne stresszes, fakó, irritált bőrének állapotán. Akinek korábbi sérülésekből adódó hegek maradtak az arcán ( itt nem csak kozmetikai hegekre gondolok)

MIRE ALKALMAS?

Az érett bőr (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) fiatalítására, feszesítésére, a ráncok csökkentésére. Az irritált, stresszes, napfénykárosodott, száraz, fakó bőr regenerálására, revitalizálására, hogy újra fiatalosan üdévé, ragyogóvá és hidratálttá váljon. Foltos, vagy diffúz hajhullás esetén a hajas fejbőr regenerálására, táplálására. Hegek esztétikai kezelésére.

MIBEN MÁS EZ, MINT A TÖBBI ESZTÉTIKAI KEZELÉS?

A Guna BIOLIFTING természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyengéd, jól tolerálható fiatalító, regeneráló eljárás. Nem jelent mesterséges beavatkozást, így az eredeti, természetes vonásokat adja vissza.

HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS?

A steril hatóanyagot a szakorvos pici tűvel bőr alá juttatva injektálja az arc bizonyos pontjain. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, de fajdalommal egyáltalán nem.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE EGY KEZELÉS?

Amennyiben magáról a kezelésről beszélünk, kb 15 percet vesz igénybe. Kezelést megelőzően azonban mindig orvosi konzultáció szükséges az eljárás menetének átbeszélésére, illetve az elvárható eredményekről.

HÁNY KEZELÉS JAVASOLT?

Kúraszerűen 5–10 BIOLIFTING kezelést ajánlunk, heti vagy kétheti gyakorisággal. Félévente-évente emlékeztető kúra javasolt.

BIZTONSÁGOS?

Igen, mivel a kollagén bőrünk egyik legfontosabb alkotóeleme, stimulálásával támogatjuk a szervezet regenerációs folyamatait, és elősegítve a szöveti méregtelenítést a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

ALKALMAZHATÓ-E MÁS TERÁPIÁS ELJÁRÁSOKKAL EGYÜTT?

Igen, a Guna BIOLIFTING alkalmazható önmagában vagy más esztétikai eljárások hatásának fokozása céljából, pl. bioszál-beültetés, ráncfeltöltés, peeling, lézeres-, RF ( Vivace)-, IPL-, PRP/Drakula kezelések vagy esztétikai műtétek előtt és után.

Egy szóval a Guna terápia azoknak való akik még nem akarnak töltő anyagokat a bőrükbe, de eldöntötték, hogy lépni kell a bőrszerkezet javítása érdekében.

A Doktor Nő vár titeket! Nem csak kedves és mosolygós, de profi is!

Kérj időpontot!

További bejegyzések

Milyen a jó kozmetikus?

Rengeteg szépségszalont találunk már az interneten, számtalan ajánlattal, és mind persze azt hirdeti, hogy ők a legjobbak. De Te mint laikus vendég mi alapján válaszd

Tovább olvasom
Vissza
WhatsApp
Viber
Messenger
Instagram
Telefon
Email