Skin Laser Aesthetics - Végleges szőrtelenítés a lábon

Láb szőrtelenítés

Végleges lézeres lábszőrtelenítés

A legtöbb nő által különösen fontos a lábak szőrtelensége. Sokaknak ez komoly gondot jelent, mivel erősebb és sötétebb szőrzet nő ezen a területen. Vannak, akik szerencsésebbek, mert ritkább és világosabb szőrzetük, de nekik is rendszeres problémát okoz lábuk selymesen tartása.


A láb szőrtelenítésére számos módszer létezik, melyek hatás nagy mértékben eltér. A borotválás itt is gyorsan és fájdalommentesen alkalmazható, viszont gyakran, akár naponta meg kell ismételni. A gyantázás lényegesen hosszabban tart, viszont rendkívül fájdalmas tud lenni. Ugyanez mondható el az epilálásról, ami szintén csak néhány hétre jelen megoldást. Utóbbiak esetében érdemes figyelembe venni a szőrtüszőgyulladást is, amely nem csak az érzékenyebb bőrtípusúak esetében jelenthet kellemetlenséget.


A legkorszerűbb és legbiztonságosabb szőrtelenítési módszer a végleges DPC szőrtelenítés, amely tartósan garantál selymes lábakat. A kezeléseket követően búcsút mondhat a folyamatos és végeláthatatlan lábszőrtelenítésnek.

További kérdései vannak a láb szőrtelenítésről?