Skin Laser Aesthetics - Végleges szőrtelenítés a karon

Kar szőrtelenítés

Végleges lézeres karszőrtelenítés

A karok szőrtelenítése főként a hölgyek körében elterjedt. Legtöbbször abban az esetben van szükség a kar szőrtelenítésére, ha a világos bőr párosul a sötét színű, rosszabb esetben sűrű fekete szőrrel. Azonban nem ritka az sem, ha a világosabb szőrzettel rendelkező, szinte pelyhes karú hölgyek kezdeményezik karjuk szőrtelenítését.


Ezt sokan borotvával teszik, ami gyors és fájdalommentes megoldás, azonban igen gyakori, akár napi szintű ismétlést igényel. Szintén sokan választják a gyantázást, ami lényegesen tartósabb a borotválásnál, viszont az egyik legfájdalmasabb szőrtelenítési eljárás. A másik hátránya, hogy mindenképp meg kell várni, míg a szőrszálak valamelyest megnövekszenek, hogy meg lehessen ismételni a szőrtelenítést.


A DPC kar szőrtelenítés ezekkel szemben sokkal hatékonyabb és teljesen fájdalommentes szőrtelenítési alternatívát kínál, amely segítségével véglegesen megszabadulhat a karszőrzetétől. Legyen szó akár sűrű és sötét, akár ritkább és világosabb szőrtípusról, a modern és biztonságos eljárásnak köszönhetően örökre megszabadulhat a karját borító szőrszálaktól.

További kérdései vannak a kar szőrtelenítésről?