Skin Laser Aesthetics - Végleges szőrtelenítés a hónaljon

Hónalj szőrtelenítés

Végleges lézeres hónalj szőrtelenítés

A hónalj szőrtelenítés néhány évtizeddel ezelőtt még ismeretlen fogalomnak számított, ám azóta szinte minden hölgy teljesen szőrtelen hónaljra vágyik. Ez nem is véletlen, hiszen nem csak esztétikai, hanem higiéniai szempontból is fontos a csupasz hónalj. Az itt növő szőrszálak sokszor elsőként jelentkeznek a testen, így már fiatal korban kezdetét veszi a szőrtelenítés.


Ahogyan a test más felületei, a hónaljakon is alkalmazható többféle szőrtelenítési módszer. A borotválás ezesetben is csak rendkívül rövidtávú megoldást jelent. A gyantázás ezen a területen kifejezetten fájdalmas, ami első sorban a bőr vékonyságának köszönhető. A szőrtelenítő krémek használata sem mindenkinél tanácsolt, ugyanis az izzadás miatt itt könnyedén válthat ki irritációt, vagy akár allergiás reakciót.


A végleges DPC hónalj szőrtelenítés ezen a testrészen is a leghatékonyabb és legmodernebb eljárás. Fájdalommentesen és biztonságosan szabadulhat meg a hónalján található szőrszálaktól, így nem kell többet az idejét vesztegetni a szőrtelenítéssel és több időt fordíthat a kellemes időtöltésre.

További kérdései vannak a hónalj szőrtelenítésről?