Bőrszépészet

Lézeres arckezeléseinket a ShaprLight Formax Plus SHR IPL berendezésével végezzük. A legmodernebb technológiával rendelkező berendezés fajdalom nélkül, maximális comfort érzet mellett segíti a bor természetes bőrmegújító folyamatait.

Bőrfiatalító kezelés

Idővel a bőr veszít a frissességéből és rugalmasságából, aminek köszönhetően megjelennek az első ráncok, a színe fakóbbá válik, megjelennek a foltok és az arcon végig futó erek is láthatóvá válnak. A lézeres bőrfiatalító kezelés egyidejűleg enyhíti ezeket a tüneteket, bőre pedig egyre fiatalabbnak látszódik.

A kezelés során elsőként a bőr elszíneződései válnak halványabbá, enyhülnek a foltok és a szeplők. Ezt követően az erek kerülnek sorra, amelynek köszönhetően az bőrfelület egyenletesebbé válik. Harmadik lépésként a fejlett lézertechnológia beindítja a bőr kollagén és elasztin termelését, ezzel pedig hozzájárul a bőr szerkezetének helyreállításához. A kezeléssel nem csak a ráncok, de az apróbb sérülések, hegek is eltüntethetők.

Mikor ajánljuk a bőrfiatalító kezelést?

Pigmentfolt halványítás

Bőrünk színét egy fehérjetermészetű anyag, a melanin befolyásolja. A pigmentfoltok kialakulásának legfőbb oka, ha a melaninképzés folyamatát egy biokémiai zavar változtatja meg. Ezáltal különböző méretű és árnyalatú foltok jelentkeznek, amelyek nem emelkednek ki a bőr felszínéből. Gyakran az UV-sugárzás áll a háttérben fizikai hatás, vegyi anyagok és gyógyszerek hatására is jelentkezhetnek. A pigmentfolt halványító kezelés segítségével jelentős mértékben halványíthatók a zavaró foltok, így visszanyerheti bőre szinte eredeti állapotát.

Mikor ajánljuk a pigmentfolt halványítást?

Pigmentfolt halványítás előtte-utána képek

Hydra Beauty kezeles

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyít. Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért. Tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végez. A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs kezelőfej kiváló megoldást nyújt hatóanyag-bevitelre, míg a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet a tökéletes minőségű hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz alkalmazzuk.

Mikor ajánljuk a Hydra Beauty kezelést?

Hydra Beauty előtte-utána képek

Vivace kezelés

A Vivace azért remek választás, mert a rádiófrekvencia, az IPL és a dermaroller kezeléseket egyesíti egyetlen fájdalommentes és nagyon hatásos terápiában. A Vivace lényege, hogy 36 mikrotű egyszerre hatol a bőrbe 1 cm2 területen és rádiófrekvencia segítségével hőt ad le. Amikor anti-aging kezelést végzünk, akkor a tű végéről a bőrbe jutó hő, a tűszúrás és a piros LED fény kollagénstimuláló hármasa együttesen okozza a bőr megújulását és a kollagéntermelés serkentését. A mikrosebek miatt az arcbőr feszessé válik, a hő miatt a kollagénrostok tömöttebbé válnak, a belső megújuló folyamatok miatt pedig, a hatást hosszú hónapokig élvezheti.

Mikor ajánljuk a Vivace kezelést?

Vivace kezelés előtte-utána képek

NCTF135 NANOSOFT szemkörnyékkezelés

Az NCTF (New Cellular Treatment Factor) egy revitalizáló és bőrfiatalító oldat, amely a bőrminőség 6 fontos területén ér el kiemelkedő hatását: hidratálás, feszesség, ragyogás, a ráncok kezelése, a bőrfelszín egyenletessége és a pórusok finomítása. 

Az NCTF oldat beadásához egy speciális eszközt terveztek, amely a NANOSOFT™ tű nevet kapta. Ez egy innovatív, injektálásra alkalmas eszköz, három kicsi, csupán 0.6mm-es, lyukas, piramis formájú mikro tűvel rendelkezik, amely fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. A tűk speciális kialakítása biztosítja, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységben jusson be a bőrbe, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén.

Ez az egyedülálló sejtszinten ható rejuvenációs koktél CE engedéllyel rendelkezik. Sokrétű bőrtökéletesítő hatása több fronton megnyilvánul.

Mikor ajánljuk a NCFT-Nanosoft kezelést?

Kezeléseink menete

Konzultáció
Konzultáció
A konzultáció során alaposan átbeszéljük, hogy Ön mire vágyik és hogy mik a lehetőségek. Célunk, hogy bőre a lehető legközelebbi állapotba kerüljön az igényeihez.
Konzultáció
Hydra Beauty kezeles
Kezelés
A kezelés kb. 20 percet vesz igénybe, ezalatt precízen, az arca minden négyzetcentiméterén végigmegyünk a kezelőfejjel. Akár teljes arc+nyak+dekoltázs kezelést is kérhető!
Hydra Beauty kezeles
Eredmények
A kezelés után
Ha kezelést követően piros marad a bőr, akkor BB krémet, alapozót nem szabad rákenni, meg kell várni, míg elmúlik a pirosság. A kezelés utáni 48 órában kerülendő a sport, a smink és egy hétig a napfény, a szauna és a szolárium!
Eredmények