5 dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt belevágsz a lézeres szőrtelenítésbe

Mindenhol azt olvasod, hogy a “ a legmodernebb, legujjabb…” Na de akkor, hogy dönts melyik a legjobb választás?

Sokszor látom, olvasom, hogy IPL azaz villanofényes berendezést hirdetnek lézeres szőrtelenítésnek!  Erről azt gondolom, hogy ne keverjük a szezont a fazonnal!

Azt meg végképp felháborítónak tartom, hogy tudatosan tévesztik meg a laikus vendéget!

ok, de akkor jogosan kérdezed, hogy mi alapján döntsek?!

Nyilván neked, mint laikus felhasználónak, vendégnek nem kell értened, tudnod mindent az egyes platformokról, joule-okról, MHZ-ről…de azért van pár tippem, hogy mi alapján tudsz mégis szűrni a sok “remek” ajánlat közül.

5 dolog, amit érdemes tudnod, mielőtt belevágsz a lézeres szőrtelenítésbe

  1. Ad e lehetőséget az adott hely konzultációra?

Nagyon fontos, hogy minden kérdésedre megfelelő választ kapj! Tudd meg pontosan mi fog történni lépésről lépésre!

Sokan sajnos elég lazán kezelik ezt az eljárást és persze, megkezelik a terhes édesanyát, megkezelik az előző nap napozott vendéget stb…EZ NEM JÁTÉK!

Szükséges előzetes tájékoztatás, a kezelés előtt és utáni teendők, kontraindikációk ismertetése, bőrállapot felmérése és igen, sajnos nem elég a nyaralás előtti napon bejelentkezni.

  1. IPL vagy DIODA lézeres szőrtelenítés?

Erről már sokszor beszéltem insta storykban is, nem akarok nagyon belemenni. Vannak jó gépek és vannak kevésbé jók!

AZ IPL másra jó és kevésbé tartós a hatása. Ennek van egy fizikája, másképp működik az IPL gép mint a dióda lézer! ENNYI!

Az IPL-t tartsuk meg inkább arc kezelésekre (pigmentfolt halványítás vagy skin rejuvenació) mert abban viszont szuper jó és hatásos!

  1. Ad e az adott hely garanciát a kezelésre/ szolgáltatásra?

Nálunk minden új érdeklődő vendég kitudja próbálni a kezelést 10x15cm-es területen, SŐT kell is próba kezelést csinálni, hogy lássuk a páciens bőrének reakcióját!  Akik tudják, hogy mivel dolgoznak és értik/ tudják a gépük által kínált lehetőségeket, azok általában 100% GARANCIÁT vállalnak a munkájukra!

Mi is! Akinél azt látjuk, hogy 10 kezelés ellenére nem történt változás, és a vendég minden előre megbeszélt szabályt betartott és járt rendszeresen a kezelésekre, akkor a teljes kezelés árát visszatérítjük!

  1. Találsz e korábbi vendég vélemenyeket a helyről?

Érdemes utána olvasni az adott helynek, értékeléseket, véleményeket olvasni!

  1. Hogy vannak beárazva a kezelések? Egyértelműen van feltüntetve vagy már a második sornál elveszted a fonalat?

“Olcsó húsnak híg a leve” – Sajnos itt nagyon is igaz.

Higyjétek el az olcsóság nem garancia a minőségre, sőt! Egy professzionális, hatékony berendezés nagyon drága! Nem is lehet olcsón adni a kezelést, hiszen nem érné meg a befektetés, de nem is az anyagiakra gondolok, hanem a belefektett idő és tanulás amit egy profi lézer specialista magává tesz, mire vendégeket kezel.

Cserébe az a jó az egészben, ha végre sikerült döntést hoznod és jó helyet választanod, akkor életed legjobb befektetése lesz a lézeres szőrtelenítés!

További bejegyzések

Milyen a jó kozmetikus?

Rengeteg szépségszalont találunk már az interneten, számtalan ajánlattal, és mind persze azt hirdeti, hogy ők a legjobbak. De Te mint laikus vendég mi alapján válaszd

Tovább olvasom
Vissza
WhatsApp
Viber
Messenger
Instagram
Telefon
Email